Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
263 pregleda
u Ostalo korisnik
Pozdrav,

Imam jedan problem kad koristim gore pomenuti box.

Naime kad instliram neku igricu sa googl playa(imam dva mala deteta, pa mi je to jako bitno), igrica ne može da se pokrene u 90% slučajeva...jednostavno ne prepoznaje ni miša ni tastaturu, ili i ako uspem da uđem, jednostavno neće da krene.

Stvarno ne znam u čemu je problem, a dešava se i kad igraju igrice preko neta(direktno online iz chroma), da se zamrzne slika i ukoči, pa pošto nema restart dugme, mora fizički kabal da se čupa.

Što se tiče ostalih stvari, tipa yotube, gledanja filmova i sl. uglavnom je ok.

Verzija je 2/16 gb

Hvala unapred

1 Odgovor

0 glasova
korisnik Admin
Morate razumeti da je to low-cost Box te nije namenjen za igranje igrica. Ja sam igrao, recimo, Crossy Road i Beach Buggy bez problema. Nisam neki ljubitelj Android igara pa nisam mnogo ni testirao.
korisnik
Ma ok je to, nisam ni očekivao da će on moći da pušta ne znam koliko zahtevne igrice, ali igrice za obični tel. skinute sa g.playa bi trebalo da može.
On učita igricu, tako da nije to problem, nego samo ne prepoznaje komande...konkretno angry granny run  učita i pokrene igricu, ali ne može da se upravlja ni preko tastature, a ni mišem. Možda postoji nešto za otključavanje ili nešto sl. nisam pametan.

Hvala u svakom slučaju
korisnik Admin
Igra mora biti prilagođena za TV. Igre za mobilni uglavnom ne rade jer zahtevaju touch input (što box nema). Isto tako većina telefona je jača od većine Box uređaja pa igre bolje rade.

Slična pitanja

0 glasova
1 odgovor 98 pregleda
pitao/la 14. Jan u Softver korisnik Milan
0 glasova
1 odgovor 242 pregleda
0 glasova
1 odgovor 191 pregleda
0 glasova
1 odgovor 269 pregleda
...