Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
496 pregleda
u Softver korisnik
Koja je najtacnija aplikacija za vremensku prognozu na androidu?Cesto zna da bude razlika izmedju aplikacija i po 5C.Hvala.

3 Odgovora

+1 glas
korisnik

Ja sam duže vremena testirao te Weather app, i kod mene se najbolje pokazala Weather & Radar. Druge neću ni da navodim, jer je ova apsolutni pobednik. Besplatna je, ali ima i PRO verziju, prilično povoljnu. Sve te aplikacije uglavnom i nemaju realne izmerene podatke, već "vuku" podatke iz već izrađene prognoze. Zbog toga se dešava ta razlika od po 5°C, ili da ti na telefonu piše "Ne izlazi napolje, oluja ne jenjava", a napolju zapravo sija sunce laugh

P.S Inače pošto sam iz Vojvodine, pratim meteorološki portal VojvodinaMeteo. Nešto sam načuo da oni imaju u planu da izrade aplikaciju sa realnim merenjima (RHMZ i podatke iz svoje mreže stanica koja je u planu), kao i za prognozu vremena. Što se same prognoze tiče, za mene su apsolutni pobednici. Eto ako si iz Vojvodine, možda je korisno da zapratiš i njih.

0 glasova
korisnik
Vreme&radar tako se zove, poprilicino je tacna, po meni najtacnija od svih prognoza  Takodje i meteogram, ali ga moras nauciti citati, nije tesko... te dve. Uglavno se oslanjam na ovu prvu i svaki put za ovih 5-6god su bili tacni..u 5min pogode kisu
0 glasova
korisnik Rang II
Ja koristim transparent clock & weather ali kao source za podatke mi je izabran met.no (yr.no) taj source koriste i piloti manjih letelica kada im je potrebna precizna imformacija od vremenu.

Dosta su tacni, naravno nema nijedne 100% precizne
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
1 odgovor 327 pregleda
pitao/la 4. Sep u Softver korisnik crusaster Rang I
0 glasova
1 odgovor 226 pregleda
0 glasova
1 odgovor 43 pregleda
0 glasova
0 odgovora 81 pregleda
...