Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
800 pregleda
u Internet korisnik
Pozdrav,

da li neko ima iskustva sa poštanskim kablovskim netom? Vidim da nije skup, a nije ni obavezno imati TV, pa mi je ponuda zanimljiva. Najvise me zanima da li ima jos nekih dodatnih troskova, stabilnost konekcije, da li je brzina ta koja pise... Hvala.

2 Odgovora

0 glasova
korisnik
Bezi od njih sto dalje.Kriminalna organizacija bukvalno,najgora usluga,mucim muku sa njima godinu dana da raskinem ugovor.
0 glasova
korisnik
Kod mene radi super. Kad merim net i ujuto i uvece dobijam ono sto placam.TV kanali su taman ono sto treba. 5 god sam njihov korisnik i prekid je bio samo jednom i to zbog struje.
korisnik
Lopovi!!! Koristimo njihovu kablovsku godinama, jer eto mrzi nas da promenimo( a i ne znamo koju bi drugu kablobsku izabrali), nije nam bila toliko skupa,i imala je za decu par kanala. Bukvalno poslednjih godinu- dve svakog dana ukidaju neke kanale, tako da Ja moram svakog dana da pamtim gde su mi ta dva kanala za decu, sve ih je manje i manje.. A ovih dana su preterali, polovinu kanala su ukinuli. Pa ne razumem,kakav je to lopovluk!!! Vise nemam 24kitchen, nemam Travel,i jos par kanala koje sam gledala. Bukvalno odmah se prebacujemo na neku drugu... Mislim da na SBB , jer oni imaju opciju da mozemo i kablovsku da selimo kada se preselimo u drugi stan. Ili preporucite ako znate neku,bez ugovora.
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
1 odgovor 82 pregleda
0 glasova
0 odgovora 134 pregleda
0 glasova
1 odgovor 108 pregleda
+1 glas
3 odgovora 1k pregleda
0 glasova
2 odgovora 196 pregleda
pitao/la 27, Dec, 2018 u Softver korisnik anonimni
...