Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
+1 glas
142 pregleda
u Softver korisnik
Pozdrav svima, što noviji androidto je i gori. Isključim sva ažuriranja i u google play-u i na samsung store-u, a on mi ipak sam ažurira aplikacije... upday obaveštenja koja mi stižu na svakih 10min ne mogu da isključim. u fb messenger-u su mi krenule reklame, kao i na YT-u...
Da li postoji aplikacija koja može da isključi sve te reklame? Čak me pored vremenske prognoze svako jutro opaveste i mape da li je gužva do posla, ali sam to uspeo da isključim. Chrome mi izbacuje vesti, isključim obaveštenja,ali ne odustaje.

2 Odgovora

0 glasova
korisnik Rang II
Za blokiranje reklama instalirajte aplikaciju "Blokada"
0 glasova
korisnik Rang I
izmenio korisnik

Definitivno Blokada za uklanjanje svih reklama, radi preko VPN-a ili Brave za uklanjanje samo iz brauzera.

Za uklanjanje reklama na Jutjubu, preporučujem YouTube Vanced, modifikovana zvanična aplikacija sa ugrađenim blokiranjem reklama, Picture in Picture i pozadinskim puštanjem (kad je telefon zaključan ili se izađe iz aplikacije). I da, radi za nerutovane telefone.

Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
3 odgovora 639 pregleda
0 glasova
2 odgovora 307 pregleda
...