Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
159 pregleda
u Internet korisnik
Zdravo narode, da li ima neko ideju kako prebaciti novac sa poklon kartice koje ne moze da se koristo na bankomatu ali moze da se placa na internetu. U pitaju je kartica raifajzen banke...Uspeo sam 2x da prebacim preko paypala pravljenjem onog invoice medjutim posle toga ne dozvoljava vise da primim novac..Probao sam preko payoonera, prva uplata je nekako prosla ali ni jedna druga nikako. Imam nekoliko tih kartica pa bih da nekako prebacim to na svoju karticu normalnu.

1 Odgovor

0 glasova
korisnik Admin
Ne znam kakva je njihova e-banking aplikacija, ali u Erste možeš recimo prebaciti sredstva sa kartice na karticu. Ja sam tako sa poklon kartice prebacio na moju regularnu debitnu Mastercard u sekundi. U svakom slučaju, možeš otići u banku i tražiti na šalteru da podigneš pare sa te kartice.
korisnik
Nazalost ne moze se podici novac nikako za kes. Ni na salteru.
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
3 odgovora 640 pregleda
0 glasova
1 odgovor 226 pregleda
0 glasova
0 odgovora 220 pregleda
0 glasova
0 odgovora 134 pregleda
...