Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
193 pregleda
u Softver korisnik
Ja sam se prema uputstvima sa sajta(saznajnovo.com) povezao na VPN server ali zbog putovanja u inostranstvo, jako mnogo bi mi znacilo da se nekako povezem na lokalnu mrezu u firmi gde radim. Sta mi je potrebno za to? Jos jednom da navedem, instalirao sam OpenVPN i povezao se na VPNBOOK. Firma gde radim takodje poseduje javnu fiksnu(staticku) ip adresu, sto verujem da je za povezivanje veoma vazno.

1 Odgovor

+1 glas
korisnik Admin

Potrebno je da se podesi VPN na računar na koji ćete se povezati u firmi: https://www.howtogeek.com/135996/how-to-create-a-vpn-server-on-your-windows-computer-without-installing-any-software/

Dakle, taj "host" PC će služiti kao VPN server (isto kao što je vpnbook) a Vi ćete se povezati na njega kao bilo koji drugi VPN.

korisnik
Hvala ti Stefane puno!

Ja nisam administrator i ne poznajem mreze bas najbolje. Malo me jos buni ovo oko port forwarding-a na router-u. Podesicu nadam se sve kako teba.
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
0 odgovora 233 pregleda
0 glasova
1 odgovor 252 pregleda
0 glasova
1 odgovor 180 pregleda
pitao/la 20. Avg u Softver korisnik Ivan
...