Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
97 pregleda
u Ostalo korisnik
Postovani,

Interesuje me da li ima svrhe uzimati ovakve naocare, kod nas su u ponudi Xiaomi uglavnom, radim za laptopom, ako vredi uzimati koji bi izbor bio dobar? Hvala.

1 Odgovor

0 glasova
korisnik Admin
Te naočare za računar samo imaju Bluecut (ili sličan) premaz koji blokira određeni spektar plave boje. To svakako jeste dobro, ja imam to na mojim dioptrijskim naočarima. Možeš otići u bilo koju dioptrijsku radnju i reći da ti trebaju naočare bez dioptrije sa Bluecut (ili sičnim) premazom. Vidi pošto su pa uporedi sa cenom tih Xiaomi ili koje već gledaš. Imaj na umu da se Bluecut (i slični) premaz NE vidi, tačnije stakla neće biti žute boje, a boje koje ti vidiš će se razlikovati tek za nijansu! Ako te što hoćeš da kupiš imaju žuta stakla, neće ti ništa pomoći a samo će ti značajno pokvariti boje koje vidiš.
korisnik
Da, ove koje sam gledao imaju zutu nijansu, hvala puno na odgovoru! Sajt je zaista sjajan, obradjuje veoma interesantne i korisne teme, sa velikom upotrebnom vrednoscu, svaka Vam cast.
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
2 odgovora 116 pregleda
0 glasova
1 odgovor 74 pregleda
pitao/la 4. Jul u Ostalo korisnik Dejan
0 glasova
0 odgovora 121 pregleda
pitao/la 25. Mar u Ostalo korisnik stefan Admin
0 glasova
1 odgovor 93 pregleda
0 glasova
1 odgovor 105 pregleda
pitao/la 8. Sep u Ostalo korisnik aliexpress
...