Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
364 pregleda
u Softver korisnik
Pozdrav, zanima me koliku perspektivu ima u budcnosti android/iOS programiranje, pošto sam na drugoj godini fakulteta i želim da odaberem navedenu oblast, jer vidim da je web dosta zastupljeniji, pa ako može neki komentar ili savet, hvala unapred.

4 Odgovora

0 glasova
korisnik Admin
Hmm možda da učiš Flutter pa ćeš moći da objaviš i za iOS i za Android? Dosta je lak i zanimljiv :)
0 glasova
korisnik
Radim u Reactu godinu dana, i onda sam sa njega probao React Native, gde mi je trebalo nekih 2-3 dana da napravim neku obicnu Android i IOS app sa istim codebase. Dakle sa moje tacke gledista, mozes da naucis za web i da produzis ka mobilnim aplikacijama. A ako ces vec samo to onda idi Flutter lagano :) Poy
0 glasova
korisnik
S obzirom koliko korisnika telefona postoji i koliko ce ih tek biti, bice to jos zadugo trazeno, samo razlika da li zelis da gadjas americko trziste sa iOS ili ostatak sveta sa Androidom. Swift za iOS i Java/Kotlin za Android:)
0 glasova
korisnik
Nezahvalno je predviđati budućnost ali moj utisak je da je budućnost u webu
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
1 odgovor 114 pregleda
pitao/la 29, Jun, 2019 u Softver korisnik marko
0 glasova
2 odgovora 121 pregleda
0 glasova
4 odgovora 426 pregleda
...