Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
222 pregleda
u Pametni uređaji korisnik Rang I
Da li i koliko 4 G mreza trossi vise struje od /3 G mreze...posto sam prijmetio da na Tesla telefonu baterija se trossi mnogo brzze ....

1 Odgovor

+1 glas
korisnik Admin
I da i ne, veoma je relativno i teško to izmeriti u realnim uslovima. Uglavnom: 3G kao frekvencija troši manje energije, ali zato se sadržaj prenosi sporije pa moraš duže čekati na taj sadržaj, što znači da ćeš duže koristiti telefon i samim tim će se baterija više trošiti. S druge strane 4G tehnologija je naprednija te sama po sebi troši manje energije u samom telefonu, plus sadržaj se brže prenosi i kraće si na telefonu. I kada uključimo faktor jačine signala u nekom trenutku, da li se krećeš ili ne, i još ostale druge faktore iz realnog sveta, dođe ti na isto - ne troši ni više ni manje već isto. Dakle, možeš samo biti miran jer se tehnologija pobrinula za to da ti baterija u telefonu traje što duže. Koristi telefon kako ti najviše odgovara jer on je tu da služi tebi a ne ti njemu :)
korisnik Rang I
OK. hvala za odgovor Stefane....Onda to kod mene navalja baterija na Tesla telefonu....
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
1 odgovor 133 pregleda
0 glasova
1 odgovor 282 pregleda
0 glasova
1 odgovor 252 pregleda
0 glasova
1 odgovor 309 pregleda
pitao/la 4. Jun u Pametni uređaji korisnik Olja
...