Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
351 pregleda
u Softver korisnik Rang I
Molim za pomoc.

2 Odgovora

0 glasova
korisnik Admin
Za šta da budu "najbolji"? Za gledanje piratskih filmova ili filmova uopšte? Za filmove generalno MPC black edition ili Potplayer uz MadVR. Za piratske filmove znam samo za Kodi i Stremio, mada Stremio ne koristim jer nemaju encoding za naše titlove.
korisnik Rang I
Za gledanje piratskih probao sam Stremio i Kodi nesto bih sa lakim ili automatskim nalazenjem titlova sto laksi ,a funkcionalan.Hvala ti na odgovoru!
korisnik
Stremio podrzava nase titlove. Podesis u podesavanjima encoding na windows 1250.
Instaliraj na kodiju titlovi official addon. Svaki put kad pustis film, jednim klikom mozes da skines titl. Verovatno moze da se podesi da automatski skida.
korisnik Admin
E to je onda nešto novo. Kada sam ja napisao komentar nije bilo moguće menjati encoding, a to su mi i potvrdili iz tehničke podrške kada sam ih kontaktirao tim povodom.
0 glasova
korisnik
Plex, to je program na kojem mozes da napravis sopstveni media server. Tvoj racunar moze da bude server, a onda sa tvog servera strimujes u lokalnoj mrezi a mozes i na daljinu. Alternativa Plexu je Emby i Jellyfin.

Ako ti treba za racunar nesto, postoji Leonflix ali nisam ga koristio. Za android ima dosta aplikacija kao sto su: teatv, freeflix, mediaboxhd itd. Ima ih dosta.
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
1 odgovor 198 pregleda
pitao/la 24. Avg u Ostalo korisnik rilemarko
0 glasova
2 odgovora 195 pregleda
0 glasova
2 odgovora 440 pregleda
...