Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.
0 glasova
169 pregleda
u Pametni uređaji korisnik
Interesuje me koja je najpreciznija apliakcija za borjanje koraka?Nije mi potrebno nista posebno i dodatne opcije samo da je sto je preciznije moguca u brojanju koraka i predjenoj kilometrazi.Ima brdo aplikacija i razlike znaju da budu i preko 750m sto zaista nije malo a o broju koraka se razlikuju i preko 1000...Hvala unapred.

1 Odgovor

0 glasova
korisnik
NE postoji jer uglavnom SVE uzimaju prosečan razmak između levog i desnog stopala a to vidiš između ostalog u podešavanjima alikacije kad te pita koliko si visok recimo 185cm zna se koliko su tii nge dugačke i koliko ti je korak. Još jedna stavka uglavnom aplikacije "kradu" korake što si verovatno primetio. A baterija mobilnog druga priča novi najveći PowerBank što pronađeš trebaće ti kad uključiš lokaciju GPRS i ostale gluposti koje se zahtevaju
Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)

Slična pitanja

0 glasova
2 odgovora 102 pregleda
0 glasova
1 odgovor 200 pregleda
pitao/la 16, Avg, 2019 u Internet korisnik 1plussix Rang II
...