Registrovani korisnici imaju mnoge benefite | Registruj se.

Uslovi korišćenja

Pristupom i korišćenjem ovog sajta prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, zamolili bismo Vas da napustite ovaj sajt.

Sadržaj sajta

Svi sadržaji u obliku pitanja i odgovora na sajtu "pitanja.rs" su delo korisnika sajta, sem u slučaju ako je suprotno naznačeno. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji je postavio na sajtu, te se vlasnik sajta odriče odgovornosti za taj sadržaj.

Zabranjeni sadržaj

Strogo je zabranjeno vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima, pitanjima i odgovorima na ovom sajtu po bilo kojoj osnovi (političkoj, rasnoj, nacionalnoj…). Svi komentari, pitanja i odgovori koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani bez prethodnog upozorenja.

Vaše korišćenje ovog sajta

Ne garantujemo da će saveti i uputstva koji se nalaze na sajtu "pitanja.rs" delovati na Vašem računaru, telefonu ili drugom uređaju. Uspeh zavisi od operativnog sistema, korisničkog pristupa, stručnosti korisnika koji rukovodi sa tim uređajuma i mnogih drugih faktora, te stoga kada preuzimate određenu akciju koju pročitate sa našeg sajta pitanja.rs sami snosite odgovornost i posledice. Takođe, ne garantujemo potpunu tačnost svih informacija na sajtu i napominjemo da su moguće i štamparske greške.

Promene na ovom sajtu se mogu napraviti periodično, bez obaveštenja, u bilo kom trenutku. Ali, vlasnik sajta se ne obavezuje da redovno ažurira informacije na ovom sajtu. Ne možemo garantovati stopostotnu dostupnost sajta i da će sajt sve vreme funkcionisati bez grešaka.

Odricanje odgovornosti

Ovaj sajt koristite na sopstveni rizik! Vlasnik sajta nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, kako direktnu tako i indirektnu, nastalu usled korišćenja ovog sajta, ili njegovog sadržaja.

Ažuriranje uslova korišćenja

Vlasnik ovog sajta može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja koji su ažurirani u ovom tekstu. Zbog toga biste trebali da periodično posetite ovu stranicu kako biste bili upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja.

Dobro došao/la! Ovde možeš postaviti pitanja, zatražiti predloge, savete... u vezi sa tehnologijom (hardver, softver, internet, telefoni...). Isto tako možeš odgovoriti na pitanja drugih korisnika. Pogledaj kako koristiti sajt. Uživaj! :)
...